2021-foto-Checkpoint-juni-Guillermo-Ronodimedjo-01-1024x1017

HALLO!

Mijn naam is Guillermo Ronodimedjo, de oprichter van GR Training & Coaching. Van jongs af aan heb ik al affiniteit met sport. Ik begon al heel vroeg met voetbal en al gauw kwam ik erachter dat ik vechtsporten ook heel erg leuk vond. Zowel in het kickboksen als in het MMA heb ik nu twintig jaar ervaring. Ik heb mijn vechtsport carrière voornamelijk als MMA pro vechter doorlopen. Naast het vechtsporten doe ik ook graag aan duursporten, welke ik vanuit tien jaar defensie deze interesse opgewekt hebt.
Tevens ben ik mede-eigenaar van onze vechtsportschool Zerofifty sports & fights. Zerofifty sports & fights is ontstaan vanuit het enthousiasme voor sporten. Omdat dit naar meer smaakte en ik van mijn passie mijn werk wilde maken, ben ik daarnaast ook begonnen met GR Training & Coaching.
Uit ervaring vanuit defensie en vechtsporten weet ik dat sporten met een bepaalde doel en hulp bij het behalen van doelstellingen een stuk makkelijker gaat dan alleen. Mijn kennis en ervaring wil ik dan ook implementeren in de trainingen, zowel mentaal als fysiek, om er elke keer het beste van de trainingen naar boven te halen.
Momenteel leven wij in een tijd waarbij het nog belangrijker is geworden om mentaal en fysiek fit te zijn met betrekking tot je immuunsysteem. Dus wil je graag afvallen, leren vechten, sterker worden, fysiek voorbereiden voor een baan bij een van de uniformberoepen of gewoon een fitter leven leiden, dan ben je meer dan welkom aan onze privé gym aan de Bieskemaar 2A.

Contact

GRTRAININGCOACHING@GMAIL.COM

ADRES

BIESKEMAAR 2A
9735 AE GRONINGEN